tisdag 26 januari 2016

Veckans skiss #93

Hej

I dag är det dags för min allra första skiss hos veckans skiss. När jag tackade ja till att fortsätta i det här härliga design teamet så tänkte jag inte på att jag skulle göra skisser. När det sen gick upp för mig var det med blandade känslor jag började rita. Det har varit både roligt och nervöst och helt ärligt känns det nu bara bra att min första skiss är "ute". Och nej, det var ju inte så farligt :-)

Så här har jag tolkat min egen skiss.


Det är även blandade känslor i den här layouten. Jag har stora problem med att se mig själv på foto och det är något jag "jobbar" med. Bilden är på mig och min jobbarkompis Annica. Den är tagen på en kvarterspub i Stockholm. Vi stannade till där när vi skulle på middag på den Thailändska restaurangen Koh Phangan. 

Hoppas att du blir inspirerad av skissen och teamets tolkningar.

Tack för att du kikade in hos mig!
Kram Carina

5 kommentarer:

 1. Härlig SKISS!! Härlig LAYOUT! Underbart Härlig TJEJ!!!!♡♡♡ KRAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du då! Vet inte om jag håller med på allt men TACK snälla du :-) KRAM

   Radera
 2. Jättefin layout och bild!! Håller med om att det är en utmaning att scrapa bilder på sig själv men faktiskt kul att ha kvar. Vi kanske måste bli bättre på detta ;)
  Gillar verkligen din skiss denna vecka. Kraam

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja det får kanske bli utmaningen till mig själv det här året ;) Kram

   Radera
 3. Du har verkligen gjort en jättefin skiss (skisser) och sedan är ju din tolkning så bra med läckra färger, gillar. Fotot på dig och kollegan är jättefint, du får vänja dig, jag tror det blir roligt för dina barn och barnbarn att kunna se foto på dig från det vanliga livet. Kram

  SvaraRadera