lördag 28 februari 2015

Veckans skiss # 52

För ett par dagar sedan så gjorde jag, som vanligt, ett bidrag till Veckans skiss. För första gången ever så har jag "kladdat" med färg. Jag letade fram dotterns vattenfärger då jag inte har några andra. Det finns ju mister och sprayer mm som jag liksom inte har kommit till skott med ännu. För mig passar det bra att testköra med lite vattenfärger, så får vi se om jag utvecklar det hela lite senare. Vet inte om det blev så bra eller snyggt men lite kul var det allt att prova. Så här blev det iaf till slut.
Skissen var nog eg. tänkt till ett foto men jag ville ha med två och så fick det bli. Bilder på Nina m.fl. som åker skridskor på skolans isbana. Vi hade en jättemysig eftermiddag i mitten av februari, föräldrar och barn i Hjortronklassen åk 1. Och som ni ser så var vädret verkligen med oss.
Kram och ha en fortsatt trevlig helg!

5 kommentarer:

 1. Jag tycker om det jag :-) blir ytterligare ett "lager" som ger extra dimension. Fina papper också! Så fortsätt leka med vattenfärg tycker jag :-) kram Anna :-)

  SvaraRadera
 2. Det blev ju jättefint....
  jag har inte så mycket mister, det brukar inte bli bra,men nu kan jag prova mina akvareller....kom på det u att det må väl gå också, när det blev så bra med vattenfärger!!
  Ha det bra
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är ju bara att prova. Går det så går det :-)

   Radera
 3. Det blev ju jättefint, man kan använda vilka färger somhelst, måste inte vara de "rätta" sorterna. Så måla på! Fin layout med de härliga vinterbilderna. Tack för att du tolkar VS!

  SvaraRadera
 4. Jättefin tolkning i härliga färger! Det är alltid kul att prova något nytt! Tack för att du är med och tolkar VS! Kram ÅsaJ

  SvaraRadera