torsdag 19 februari 2015

Veckans skiss # 51

I dag har jag varit ledig. Förmiddagen bestod av trevligt besök av min scrapvän Anna. Sen satt jag en stund vid mitt scrapbord och gjorde ett bidrag till Veckans skiss # 51. Jag blev lite ställd när jag först såg skissen i tisdags, hmm. Men nu har jag funderat ett par dagar och så här blev det till slut :)

Dagen till ära, det är ju kvartsfinal 3 i bandy, blev det en LO i Edsbyns färger röd och blå. Vet inte om det kan bidra till vinst men jag gillar papperna från Glitz och de passade till fotona. För ovanlighetens skull är även jag med på bild. Tack till Dora för att hon gillade att fotografera oss. Ser nu tyvärr en konstig skugga över sonen på fotot. Det är dock för sent/mörkt för att fota om layouten så då får det vara så, Håll tillgodo :)
Kram Carina

4 kommentarer:

 1. Snygg LO i snygga färger! Hopas det kan hjälpa till så att det blir en seger ikväll. Gillar de stämplade cirklarna.Tack för att du är med och tolkar VS! Kram ÅsaJ

  SvaraRadera
 2. Tack för idag kära du :-) tyvärr räckte inte din snygga LO till vinst ikväll då men det blev en tröst att få vila ögonen på nu efteråt. Du löste ju skissen kanon. Vilken härlig stämpel? du använt till det röda och blå! Ha det gott! Kram Anna :-)

  SvaraRadera
 3. Fin layout också dessa vackra snöbilder. Läckra stämplar säger jag också som följer upp prickarna i pappret. För en skåning är ju bandy rätt okänt, men ska jag heja på någon så blir det ju såklart Edsbyn! Tack för tolkning till VS.

  SvaraRadera
 4. Tack snälla ni :) Om jag kunde berätta vad det är för stämpel så skulle jag ;) Jag har köpt den, utan originalförpackning och därmed namn, på någon FB sida. Det var första, men absolut inte sista, gången jag använde den. Kram på er!

  SvaraRadera