söndag 1 februari 2015

48 timmar

I går gjorde jag ett bidrag till utmaningen i gruppen "48 timmar" på FB. Det var en bingoutmaning + att bidraget skulle vara monokromt (i en färg). Jag är inte så bra på det, så det blev verkligen en utmaning. Bingoraden jag valde var: söm, blommor, knappar. Jag kallar mitt kort för "50 nyanser av grönt"
 
 
Jag tänker även passa på att visa ett kort som jag gjorde förra helgen. Det är ett beställningskort till en  man/kille som har fyllt 50 år. Svårt till män men jag vandrade runt lite på nätet och hittade ett slipskort som jag tog efter.
 
 
Hoppas ni alla har haft en skön helg.
Kram Carina

5 kommentarer:

 1. Håller med, lite svårt att få det maskulint men det lyckades du ju galant med!:-) Och ditt gröna kort gillar jag skarpt. Ber om ursäkt om det skulle bli två exakt likadana kommentarer nu, det har strulat för mig idag. .. God natt! :-)

  SvaraRadera
 2. Håller med, lite svårt att få det maskulint men det lyckades du ju galant med!:-) Och ditt gröna kort gillar jag skarpt. Ber om ursäkt om det skulle bli två exakt likadana kommentarer nu, det har strulat för mig idag. .. God natt! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Anna. jag förstår att det blir galet ibland, tror jag har liknande problem med svar å kommentarer :)

   Radera
 3. Har kikat lite på din blogg, vilka fina kort du gör! Du är jätteduktig! :D
  Vad roligt att tekakorna blev goda! Är ju alltid lite extra smarrigt med hembakat :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack vad kul att du tycker det. Tyvärr har "dina" tekakor rykande åtgång så jag måste baka mera. Jag måste nog varva bak och scrap lite framöver :)

   Radera