onsdag 2 november 2016

VS #128 och #127

Hej

I går var det tisdag och döm om min förvåning när jag nu upptäckte att jag inte hade bloggat förra veckans skisstolkning. Jag skyller på att det var mycket som hände hemma förra veckan. Vi fick äntligen vår efterlängtade altandörr insatt. Känns som ett nytt hus och trots att jag gillar vintern så längtar jag till våren när jag kan öppna dörren på baksidan och gå ut och sätta mig på altanen :) 

Okej. Jag har öppnat dörren flera gången redan, bl.a. för att få in lite ljus när jag tog fotot på min layout. Känner mig som ett barn på julafton. Så kul är det att efter 24 år äntligen ha en altandörr ;)

Jag ska nu åtgärda min miss från förra veckan, men först får ni se veckans inspirationsalster innan jag lite längre ner visar förra veckans alster.


Jag använde två foton men i övrigt har jag följt skissen ganska noga. Bilderna tog jag på Nina när vi var på Cypern och hon kämpade med att försöka få till en dykning :)

Så till förra veckans layout


Betydligt sämre foto... det är gulaktigt och det skyller jag på mörker och lampor :(
Det är svårt den här årstiden att få bra fototillfällen. Bilderna är iaf från i somras när våra äppelträd blommade som mest. Nu är det ett minne blott och och då är det ju kul att man har foton kvar.

Tack för att du tog dit tid att kika in hos mig!

Kram Carina

5 kommentarer:

 1. Snygga layouter! Gillar verkligen den första med det randiga papperet o den lodräta titeln. Kul med altandörr, då förstår jag varför snickarna var där förra veckan. 😊 Kram

  SvaraRadera
 2. Men vilken härlig fin LO!! Man blir så glad att titta på den och jag älskar när det är massor med färg och det har du verkligen fått till här!!

  Ha en bra helg så ses vi till veckan på träffen! Många kramar från Sandra!

  SvaraRadera
 3. Men vilken härlig fin LO!! Man blir så glad att titta på den och jag älskar när det är massor med färg och det har du verkligen fått till här!!

  Ha en bra helg så ses vi till veckan på träffen! Många kramar från Sandra!

  SvaraRadera
 4. Men vilken härlig fin LO!! Man blir så glad att titta på den och jag älskar när det är massor med färg och det har du verkligen fått till här!!

  Ha en bra helg så ses vi till veckan på träffen! Många kramar från Sandra!

  SvaraRadera
 5. Tack Åsa o Sandra. Ska bli jättekul att träffas nästa helg :)

  SvaraRadera