tisdag 12 juli 2016

Sommarutmaning #2

Hej

I dag är det dags för sommarutmaning #2 hos oss på Veckans skiss. Skissen har jag ritat och som knorr på det hela har jag gjort en moodboard, fast jag knappt vet vad det är :)

Jag tolkade skissen så här


Jag vände skissen upp och ner för jag tycker att det funkade bättre med mitt foto. Ja jag har valt att ha bara ett foto och sen tog jag papper i PL/foto storlek istället för två av fotona. Man tolkar helt enkelt skissen hur man vill liksom. 

Foto är från vår resa till Cypern i våras. Massa mönsterpapper under fotot och under dem har jag sprayat mist i gult och rosa. Färgerna och känslan i layouten har jag tagit från moodboarden.

Skynda in i VS bloggen för att kolla in de andra tolkningarna. Du har till 8/8 att tolka våra sommarskisser, häng på vettja :)

Här har du skissen och moodboarden.

 

Tack för titten!
Kram Carina


4 kommentarer:

 1. Jättefin tolkning av din egen fina skiss! Vilken nystart ni fått, härligt! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du! Ja in kom det 4 tjejer med full fart o fläkt, men vi kommer att sakna er! Hoppas vi får se tolkningar av dig ändå. Kram Carina

   Radera
 2. Alltså DET fotot!! Såå vackert!! Och layouten är så härlig och verkligen en fin tolkning av utmaningen 💚 Tack för en fin skiss och moodboarden som jag ju lyckades få till ändå😃 Kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja jag gillar fotot jättemycket och det passade bra att föreviga så här :) Kram Carina

   Radera