tisdag 8 mars 2016

Veckans skiss #99

Hej

Skiss #99 har jag ritat. Det är mitt andra försökt till en skiss och den lämnar mycket kvar till den egna fantasin. Gör den clean eller fyll på med egna idéer. Välj själv.

Jag plockade fram ännu ett gammalt foto. Det är jag som är den lilla i dopklänning i min gammelmormors famn. Till vänster min mormor och till höger min mamma. Bilden är tagen hemma hos oss i Kungsängen på självaste luciadagen 1970.

Skissen har jag tolkat i princip rakt av. Jag använde ett par av mina brusho och gjorde egna mister. En grå och en röd. (Insåg då att jag behöver köpa flera sprayflaskor för det är ju bra att ha lite färdigblandade mister i olika färger). 


Dekorerade med pilar, tråd, enameldots och en flair, hur det nu stavas.

Så här ser skissen ut


Hoppas du blir inspirerad att gå in på VS och sen göra ett eget bidrag.

Tack för att du kikade in hos mig!

Kram Carina

5 kommentarer:

 1. Tänk vad frän du är att rita skisser!!! Och en snygg tolkning naturligtvis! Kul att du fortsätter med några gamla foton. Roligt att bevara dom också på ett fint sätt. Ha en bra dag! Jag hoppas få pyssla lite när sonen sover middag.... Tolka din fina skiss tänkte jag :-)kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du! Ja det är riktigt kul med gamla foton. Vissa, som det här, har jag fotat av då de satt fast i ett album så tyvärr blir inte kvaliteten så jättebra. Men ändå kul att bevara. Kram

   Radera
 2. Rolig skiss och fin Lo:-)går här och funderar hur jag ska ta mig an utmaningen......:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du gillar den. Jag väntar med spänning på att få se din tolkning :-) Kram

   Radera
 3. vilken fin tolkning av den fina skissen!!!

  SvaraRadera