onsdag 17 februari 2016

Det var en gång...

Hej
If you don´t use swedish, please use the translate tool at the top of te rihgt column

Återigen är det dags för en härlig skiss hos oss på Veckans skiss. Det är Åsa som har ritat skissen denna vecka och jag gillar att den lämnar mycket utrymme för egen tolkning. Men jag är ju min vana trogen och följer den nästan exakt :-) Gå in här så får du se skissen och hela teamets tolkningar.


Förra söndagen var jag hos mina föräldrar och gick igenom lite gamla foton. Jag hittade bl.a. detta på mig, en gång för länge, länge, sen! Det är tagit sommaren 1971. Tror inte att jag gick ännu då jag fyller år i oktober, så jag har nog bara bekvämt tagit stöd av blomlådan för en snygg pose.

Jätteroligt med gamla foton som jag har inspirerats av både Åsa och Anna att leta fram och börja använda, tack för det kära ni!

Tack för att du tittade in hos mig och hoppas du fått inspiration till en egen tolkning av skissen.

Kram Carina

4 kommentarer:

 1. Jättesnygg tolkning av min skiss du har gjort Carina! Älskar allt det rosa ;-) Kul att jag varit med och inspirerat dig till att scrappa gamla kort. Kram Åsa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du och tack för härlig skiss och all inspiration! Kram

   Radera
 2. Jätte jätte fin tolkning Carina! Gillar sytråden massor och ljuvliga färger. Och jag håller med Åsa, vad roligt om jag fått vara med på ett hörn och inspirera♡ KRAM Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla! Blev rätt nöjd själv också den här gången ;)

   Radera