söndag 21 juni 2015

Veckans skiss #68

Hej
Äntligen sommar... eller? Jo nu känns det som att den börjat komma i alla fall.
Midsommarhelgen har varit lugn och skön för vår del.
På självaste aftonen var vi till goda vänner och åt gott. I går hade 3/4 av familjen en mysig filmkväll och i dag har jag förutom att jag gjort lite nytta äntligen suttit en stund vid scrapbordet.
Det blev, som vanligt, ett bidrag till Veckans skiss.
Jag har följt skissen rätt så troget. Dock valde jag att sätta rubriken under fotot.
Ett till foto från skolavslutningen. Det är en härlig miljö på vår gamla hembygdsgård. Här sitter Nina på trallen upp till en av ladorna som det en gång om år är dans i.  
Hittade ett papper, från Glitz, som tar upp ett par av färgerna på fotot. I bakgrunden är det en bit tapet och som fotomatta vit CS. Den röda triangeln är också ett papper från Glitz och stjärnborden är tejp från Rusta.
Jag har varit sparsam med dekorationerna som är endast några stjärnor,
en egengjord tag och en egengjord blomma. Chevron, nyinköpt från Gummiapan,
är stämplad med silverfärg.
Jag måste erkänna att det har varit lite dåligt med inspiration den senaste tiden, därav dålig med blogginlägg också. Jag skulle nog behöva åka på en scrapträff :)
Tack för att du kikade in!
Kram Carina

6 kommentarer:

 1. WOW!! Så snyggt Carina !!! Massor att upptäcka och ändå så stilrent !! Gillar bakgrundspappret massor och din egen gjorda blomma.... Du skulle kunna göra olika av dina egna blommor och sälja du :) Ja scrapträff är ju alltid mysigt.... Ha det gott! Kram Anna :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du. Hittade blomman på nån blogg... kan tala om vart när jag kommer på det :) Ja en träff Anna, när ska vi få till det? Kram

   Radera
 2. En sån vacker och stilren layout och allt gör rättvisa till det fina fotot. Den där egengjorda blomman är ju bara helt perfekt till det hela. Att göra sådana bara tänker jag, har aldrig tålamod för det. Tack för att du har tolkat VS!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Christel. Jag tycker att det är kul att göra något eget speciellt när det inte är krångligt och den här blomman var superenkel att göra. Jag ska lägga in en länk när jag kommer på vart jag hittade den, så kan du också göra en egen blomma :) Kram

   Radera
 3. Men jag måste småle lite! Blomman hittade jag, såklart, i en, för några, välkänd blogg :) http://shopscrapmuch.blogspot.se/2015/06/loopy-flower-tutorial-tips-and.html

  SvaraRadera
 4. Härligt foto och fin tolkning! Har också gjort några sådana blommor som jag tänkte använda (hade ju koll på vilken blogg det var..;-) ) Fint med stjärnorna i hörnet! Tack för att du är med och tävlar med oss på VS! Kram ÅsaJ

  SvaraRadera