söndag 14 juni 2015

Veckans skiss #67

Hej
Det duggar tätt av kändisar (för mig) hos veckans skiss.
Den här veckan är det Åsa som gjort skissen.
Och ja, för de som känner Åsa eller har sett henne på bild, så är hon faktiskt med på min LO den här veckan. Jag lovar att det inte handlar om att få några stilpoäng eller ligga på plus hos grannen :) 
Men det är ju så att hon har varit min dotters fröken i första klass.
Jag hade tidigt bestämt mig för att använda något foto från årets skolavslutning. Tvekade länge innan det faktiskt blev det här, eftersom Åsa gjort skissen, men nu är jag glad att jag gjorde det. Hon har betytt mycket för Nina. Mer om det har jag dokumenterat, för Nina, på baksidan.

Här ser ni skissen och jag har följt den rätt så troget tycker jag.


Snart ska jag och Nina i väg till Öjenöje. Lite festligheter i parken och Nina ska sjunga med sin kör. Vädret är dock inte på vår sida idag så jag misstänker att det inte blir något långvarigt besök.

Tack för att du besökte min blogg.

Kram Carina

4 kommentarer:

 1. Fin tolkning av min skiss och tack för de fina orden! Blir lite våt i ögat... :-)
  Gillar verkligen de papper som du har använt här! Kul att du har använt vita bokstäver till titeln, jag har precis kommit på att jag tycker det är skitsnyggt och börjat använda vitt på vitt jag också... :-) Tack för att du är med och tolkar VS! Kram ÅsaJ

  SvaraRadera
 2. Jaaa vad bra det blev och ett perfekt foto!! Håller med Åsa att pappren är sååå snygga. Har dom jag också ♡ kram Anna :-)

  SvaraRadera
 3. Tack Åsa o Anna. Ja papperna är härliga och de med siffror och bokstäver passade ju bra när skolfröken är med på fotot :-)
  Ja Åsa, första men absolut inte sista, gången det blev vita bokstäver på vitt papper. Snyggt är det. Kram på er!

  SvaraRadera
 4. Håller med om det vita på vita, så snyggt blir det, härliga pappersfärger och fint foto, så samstämt alltihop! Tack för tolkningen till VS!

  SvaraRadera