torsdag 16 april 2015

Veckans skiss # 59

Hej!
Här är det grått och småkallt i dag. Det hade jag inte räknat med på min lediga dag. Hade iofs tänkt spendera den mesta tiden vid scrapbordet så på det viset spelar ju vädret ingen roll. Nu har det inte blivit något pyssel ännu idag men jag har iaf fotat ett par alster jag gjort under veckan.
Jag börjar med att visa mitt bidrag till Veckans skiss # 59 som var en liten kluring. Funderade ett tag men det slutade med att jag följde den ganska "slaviskt". Det brukar jag ofta göra. Jag gillar att ha en skiss att följa. Ibland vrider och vänder jag på den men ofta är det originalskissen som är min utgångspunkt.
Fina bilder på en fin kille :)

På den gömda taggen berättar jag om min ambition att varje år, på Leos födelsedag, ta ett foto på jubilaren. Det började bra men har inte hållit i sig. Tvivlar dock på att föremålet, som i dag är 13,5 år och dryga 180 cm, skulle få plats i den söta stolen :) I dag får man också vara glad om man lyckas fånga honom på bild över huvud taget.
Tack för att du tittade in och lämna gärna ett spår efter dig.
Kram Carina

4 kommentarer:

  1. Härligt färgrik LO du har gjort! Kul idé att ta ett årskort. Tycker gott att du kan "knö ner" sonen i den lilla stolen. Skulle vara en kul bild att använda sen... ;-) Tack för att du är med och tolkar VS! Kram ÅsaJ

    SvaraRadera
  2. Jättefin layout med ljuvliga färger, härlig tolkning! Tack för att du är med hos VS!

    SvaraRadera
  3. Jätte härlig tolkning! Jag håller med att den fick en att fundera ett varv till :-) Gjorde min klar idag men hann inte blogga den. Om en vecka är det scrap dag :-):-):-) Längtar! Kram

    SvaraRadera