lördag 11 april 2015

Veckans Skiss # 58

I dag har jag, förutom att baka lite hönökakor, suttit vid scrapbordet en bra stund. Jag fick sitta i fred och då händer det att man skapar något som man känner sig rätt så nöjd med. Det hände iaf för mig idag :)
Den här veckan är det min granne ÅsaJ som har ritat skissen Veckan skiss # 58. Jag tänker inte längre ursäkta mig eller säga att det innebär lite ångest att tolka en skiss som någon man känner har gjort. Även om det gör det så tänker jag istället börja acceptera det jag gör och att det i den här hobbyn inte finns några rätt eller fel.
Här har ni min tolkning.
Nina är, och har alltid varit, väldigt noga och bestämd med vad hon ska ha för kläder. Det är det vi "bråkar" mest om... Visst blir man less i bland men det har sina tjusiga stunder också. Som den här kvällen när vi skulle ut på byn och titta på raggarbilar, som också är en av hennes passioner :)
Jag tror nog att jag hinner med ett till inlägg i dag... så...
kram och på återseende!

7 kommentarer:

 1. Jättesnygg tolkning av min skiss!!! Gillar speciellt alla härliga färger, titeln i olika typsnitt och doodlingen mellan hjärtanen. Tack för att du är med och tolkar VS! Kram ÅsaJ

  SvaraRadera
 2. Ååå så snyggt Carina! Och härlig tåga i det du skriver i inlägget, GILLAR! !! Tack!!! Kram Anna :-)

  SvaraRadera
 3. Tack båda två! Inte ofta jag känner mig nöjd. Kul att då få lite fina ord också. Kram på er!

  SvaraRadera
 4. Nää, vad jag blir avis på alla fina LO´s du gör.!!
  Ha en fin helg på det som är kvar.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack det var snällt sagt. Ha en fortsatt bra helg du med. Kram

   Radera
 5. Så fin layout, läckra färger och ett härligt foto! Jag gillar din "girlang" med hjärtan. Tack för att du alltid hänger på VS!

  SvaraRadera
 6. Wow! Vilka härliga färger, färgstänk och doodling. Du kan du!
  //Ulrica.

  SvaraRadera