lördag 28 mars 2015

Veckans skiss # 56

Hej!
Ja som vanligt tjatar jag på med bidrag till Veckans skiss. Men då det är den bloggen jag följer mest och skickar in flest bidrag till så blir det lätt så. Ni får helt enkelt bara gilla läget :)
Skissen den här veckan hittar ni HÄR och jag visste direkt vilket foto jag skulle använda.
Förra fredagen var det Rocka sockorna på skolan (och i resten av landet) och Nina ville gärna hänga på. Jag fotade hennes fina fötter och så klart måste det bli en LO. Så här blev mitt bidrag.

Jag har använt vit, grå och rosa vattenfärg och kladdat ut på vitt CS. Har upptäckt att det är lite roligt det här med färger så nu står det bl.a. mist på inköpslistan. Nackdelen är att pappret blir lite knöligt då det varit fuktigt. Men det ställer mest till det när jag fotar för när layouten väl hamnat i album så märks det ju inte.

I dag har sonen och pappan en dag tillsammans. De har åkt till Falun på lite aktiviteter. Så jag och dottern ska också passa å att ha en mysdag tillsammans. Vi har inte spikat schemat ännu men något trevligt blir det i alla fall :)

Kram och ha en trevlig lördag!

5 kommentarer:

 1. Härligt med färgen på bakgrunden :-) Fin tolkning av skissen. Mysigt med alla detaljer tex ensmel dotsen:-) Blir glad av din LO :-) kram

  SvaraRadera
 2. Härligt färgglad LO! Älskar ju rosa..... :-) Kul att du fick med text på pilarna som det var på skissen! Tack för att du tolkar VS så troget! Kram ÅsaJ

  SvaraRadera
 3. Så fin tolkning med rosa färger, riktigt coolt ihop med temat! Kul att du gjort en layout med det, tack för att du är en flitig tolkare hos VS!

  SvaraRadera
 4. Åh vilken härlig lo!! Jag gillar ALLT! Jag gillar också olika och rockade sockor hela helgen. ;)

  SvaraRadera