måndag 9 mars 2015

"Stämpla på"

Samlat lite kraft och mod i den här eländiga förkylning för att blogga lite om "Allt om scraps" marsutmaning. Den kallas för "Stämpla på". Utmaningen är att göra en stämplad bakgrund och man skulle använda minst 5 olika stämplar. Jag är inte helt nöjd med alla stämplar jag använde men jag fick i alla fall i hop 8 olika. Allt om utmaningen hittar du HÄR och här har du mitt bidrag.
 
 
Kram Carina
 

9 kommentarer:

 1. Stört läckert! Perfekt med söm cirkel stämpeln som bildar ett piruett spår! Sträck på dig och var NÖJD och stolt! :-) Kram

  SvaraRadera
 2. Varför är vi alltid så rädda för att vara nöjda med det vi gör?...är likadan själv.
  Du ska vara jättenöjd med denna LO....jag tycker du lyckats bra ...IGEN
  Kram
  Inga

  SvaraRadera
 3. Jättesnygg layout och jag tycker verkligen att du fått till stämplarna. Härligt tema och foto också! Tack för att du tolkar hos AlltOmScrap!

  SvaraRadera
 4. Härlig layout med många fina stämplar, gillar speciellt "piruett-stämplen":-) Tack för att du är med och tävlar med oss i AOS.

  SvaraRadera
 5. Det blev en kanonsnygg bakgrund och en kanonsnygg layout, tycker jag! Tack för att du är med oss på Allt Om Scrap och tävlar!

  SvaraRadera
 6. Oj :-) Tack för alla fina kommentarer. Ni gör mig glaaaaad ;)

  SvaraRadera
 7. Jättesnygg LO! Du har fått till det bra med alla dina stämplar! Tack för att du är med oss på Allt Om Scrap och tävlar! Kram ÅsaJ

  SvaraRadera
 8. Verkligen en vacker layout. Tack för att du tävlar med os på AOS

  SvaraRadera