tisdag 23 augusti 2016

VS #118

Hej

Den här veckan är det nästa nya tjejs tur att visa sin första skiss på Veckans skiss
Mahlin har gjort en skiss som funkar jättebra till allt möjligt. Jag har valt att göra en layout.


Min layout har den här gången måtten 8"x8". Barnen har album i den storleken och ibland passar det bäst att göra i den storleken. Bakgrundspappret har legat till sig någon månad. Det är egentligen ett misslyckat försök till en "stor" layouts bakgrund. Jag blev inte nöjd när jag kladdade med färgerna så då hamnade det åt sidan. 

Nu tog jag fram det igen eftersom jag kunde skära bort det som jag var minst nöjd med. Tycker det funkade bra och tillsammans med spillpapper fick jag till slut ihop en midsommar LO.

Kul att du tog dig tid att kika in här hos mig!

Kram Carina

3 kommentarer:

  1. Fina Nina!! Och en jättefin layout dessutom. Kul att du kunde använda bakgrunden här då den inte passade tidigare. Du kan du!! <3 kram Anna :)

    SvaraRadera
  2. Det funkade ju kanonbra, en jättefin layout med härliga papper och fina detaljer! Jag känner till det där med färgkladdet som inte blir bra, men, precis som du gjort kan man ibland använda det till annat. Kram

    SvaraRadera
  3. Hej Carina vilken fin LO du jort på din dotter med massor av fina färger. Blir så sugen att försöka mig på att göra en LO jag med men det var så länge sedan nu. Tack för fin inspiration kramar från Sandra!

    SvaraRadera