tisdag 24 maj 2016

Veckans skiss #110

Hej
Den här veckan har Karin tagit hjälp av sin man. Det är han som har ritat skissen till oss. En annorlunda men rolig skiss.

Så här blev min tolkning


Ännu ett foto med några år på nacken :-) Jag och min mamma på min dopdag december 1970.

Jag har gjort en ganska avskalad tolkning. Inga mister eller färgstänk den här gången. Bara papper från ett kit (vet inget namn) jag köpte nyligen. Färgerna i det är "nya" för mig och jag har lite svårt att få ihop dem. Tycker ändå att de passade väldigt bra till fotot så jag blev ganska nöjd till slut.

Klicka dig nu vidare till VS-bloggen och inspireras av de andra i teamet.

Kul att du tittade in hos mig idag!

Kram Carina

3 kommentarer:

 1. Söt var du redan då min vän!! Jätte fin avskalad tolkning med super fina papper <3 Ja färgerna passade jättebra här och jag gillar färg kombon överhuvudtaget i den här serien. Bra köp!! Tack för inspiration, går och klurar på den....har en ide´ :) kram Anna :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du gillade den. Ja jag gillar ju färgerna även om jag har lite problem med att få till det liksom. Väntar med spänning på vad du hittar på med skissen. Kram

   Radera
 2. Jättefin layout Carina med papper som passar så bra till fotot. Dom är annars svåra dom där äldre bilderna tycker jag. Det är så roligt att se allas tolkningar! Kram!

  SvaraRadera