söndag 8 februari 2015

Veckans skiss # 49

Äntligen blev det tid att tolka veckans skiss #49. Det är min scrapvän ÅsaJ som har gjort den fina skissen och du hittar den HÄR. Alltid pirrigt att tolka dem man känner. "Gör man skissen rättvisa" är ju en av tankarna man har. Men huvudsaken att man har kul och som tur är så finns det inga rätt eller fel :) Jag tolkade skissen ganska rakt av men jag vände den upp och ner... bara för att ;)
Jag är rätt sparsam med dekorationer och layoutens titel fick bli texten på den stickers jag satte ovanför fotot. "I want to be here beside you". Jag tycker att den passar till bilden på Nina som så gärna åkte runt med pappa på gräsklipparen när hon var liten.
Kram och ha en fortsatt bra söndag!

4 kommentarer:

 1. Åh så bra du tagit dig an skissen! Så fin i all enkelhet! Håller med dig, känns pirrigt att tolka skisser man känner upphovsmannen till. Men nu är det gjort och huvudsaken är ju glädjen i det vi gör som sagt :-) Vi hörs! :-) kram Anna :-)

  SvaraRadera
 2. Inte behöver ni vara pirriga över mig.... :-) Tycker det är så kul att både du och Anna har blivit så flitiga VS-följare. Du gör ABSOLUT min skiss rättvisa. Det är en jättefint komponerad LO. Du har ju tom fått med mitt hus på fotot, bara det!!!! Fast jag bodde iof inte där då. Tack för din fina tolkning till VS! Kram ÅsaJ

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla ni. Nä vi hade ju inte riktigt lika trevliga grannar då som nu :)

   Radera
 3. Fin layout med det lugna och stämningsfulla gröna som passar så bra med det goa fotot. Tack för att du tolkar VS!

  SvaraRadera