söndag 16 augusti 2015

Veckans skiss #72

Hej

Sista dagen innan jag börjar jobba efter 4 veckors semester har jag gjort färdigt ett bidrag till 
Jag började med den i torsdags men körde fast, så den har fått ligga till sig ett par dagar. 
Jag har varit lite på vift också och inte riktigt haft tiden att göra klart förrän i dag. Hade problem med fotot och var inte riktigt nöjd med det men till slut tror jag att det hela blev okey i alla fall.

Skissen har jag följt ganska rakt av förutom att jag hade ett stort foto istället för två.


Nina fick äntligen gå och se Molly Sandén och vi var i så god tid att vi fick plats längst fram. 
Gissa om att lyckan var total när Molly tog i hennes hand!

Nina fick se kändisar på Rusta i Bollnäs i torsdags också. Lina Hedlund (Alcazar) med familj gick in precis när vi stod i kassan och var på väg ut. Vet dock inte vem som var häftigast att se, Lina eller Nassim från Bolibompa... :-)

Ha en fortsatt skön söndag!

Kram Carina

4 kommentarer:

 1. Snygg svart-vit tolkning av skissen! Gillar sugröret (jag har likadana som ligger här på scrapbordet...). Kul att få träffa kändisar.. :-) Tack för att du är med och tolkar VS! Kram ÅsaJ

  SvaraRadera
 2. Vilken kul tolkning av skissen och det svartvita gör verkligen rättvisa åt fotot, snyggt! Tack för att du alltid tolkar VS!

  SvaraRadera
 3. Mycket snyggt Carina! Det blev jättebra med pilen mot Ninas hand!!! Hon är en riktig kändis magnet den lilla damen :-) Kram

  SvaraRadera
 4. Fin tolkning av skissen, fina färger. Fina detaljer med sömnen och sugröret! Roligt att du är med och tolkar VS. Hälsningar Nina/ SkärvikNina (Gäst-DT för VS)

  SvaraRadera