tisdag 31 januari 2017

Just for fun VS #138

Hej

En otroligt spännande och klurig skiss har Maria ritat åt oss den här veckan. Men vid det här laget har jag lärt mig att är det någon som kan utmana med sina skisser så är det hon :)

Jag har inte använt några papper mer än det vita bakom fotot den här gången. Hade fullt upp med att komma på hur jag skulle göra och när jag väl bestämt mig för att använda distresser och leka med färger så valde jag bort mönsterpapper.


Hoppa nu över till Veckans skiss och titta hur resten av teamet har löst Marias utmaning.

Stort tack för att du besöker min blogg och har du tid och lust blir jag jätteglad om du lämnar en kommentar innan du lämnar sidan.

Kram Carina

onsdag 25 januari 2017

Veckans skiss #137

Hej

I går var det dags för min första skiss 2017. Det var så roligt att se alla fina tolkningar som mina kollegor i teamet hade gjort av min skiss. Puss och kram till dem alla <3

Något som också är jätteroligt är ju att se alla tolkningar som VS bloggens besökare gör. Många gånger får man en liten aha upplevelse och tänker, "ja men så kan man ju också göra", och utan alla underbara scrapare som skickar in sina bidrag så skulle ju inte Veckans skiss finnas kvar.
Så hoppa nu genast över till VS och kolla in skissen och alla fina tolkningar.
Häng också med och gör din tolkning.

Så här har jag iaf tolkat min egen skiss den här gången:


Fotot från en av årets första och kallaste dagar. Nina och jag var ju tvungen att testa det där med att kasta varmvatten och se hur det såg ut när det blev snö liksom. Lyckades att ta ett någorlunda ok foto men vi fick testa två gånger :)

Jag har använt mig av papper från MME som har några år på nacken. Först tänkte jag använda baksidan men efter mycket velande så kom jag fram till att det var det färgglada jag ville ha. Beror också på att det inte var riktigt den blåa färgen som jag var ute efter på den andra sidan. Då fick jag helt enkelt tänka om och då blev det så här.

Tack för att du kikade in hos mig!

Kram Carina

onsdag 18 januari 2017

VS #136

Hej

Igår var det tisdag igen och som vanligt bjuder Veckans skiss på en härligt skiss för alla att tolka. Du hittar den och teamets tolkningar här

Jag har gjort en tolkning helt rakt av och använde 3 fina foton på dottern som hade roligt när hon provade olika diadem på Dollarstore i Svenstavik i somras. Det blev lite fnittrigt och jag var såklart tvungen att föreviga henne. Tyvärr inomhus och med mobilkamera men ibland måste jag scrapa "dåliga" bilder också för det är ju våra minnen.


Kul att du kikade in hos mig!

Kram Carina

tisdag 10 januari 2017

Äntligen igång igen!

Hej

Här inne har det verkligen varit dött. Ungefär så dött som det har varit vid mitt scrapbord. 
Det har verkligen varit lata dagar för mig. Jag har kikat runt i andras bloggar och blivit inspirerad och sugen men det har varit väldigt långt från tanke till handling :( Nu hoppas jag att det blir mera aktivitet vid bordet när vi äntligen har kört igång med vårterminen hos Veckans Skiss
Gör gärna ett besök där och inspireras av teamets tolkningar och tveka inte att vara med och tävla!

Jag har tolkat Malins skiss så här:


På årets allra fösta dag tog vi en skotertur. Första gången med två skotrar och utan kälke. Vilken lycka! Det gick så bra som vi hade räknat med och alla var glada och nöjda. Tyvärr var inte vädret det bästa så det det blev inte någon långtur. Vi gav upp när det började snöa lovikkavantar :)

Jag har skrivit lite mera om layoutens material mm inne hos VS så hoppa gärna över dit via länken.

Tack för att du kikade in hos mig!

Jag hoppas att det inte dröjer lika länge till nästa gång "vi ses" :)

Kram Carina