söndag 23 oktober 2016

CASology #220 Coffee

Hej

Det var jättelänge sedan jag gjorde ett bidrag till CASology. Men den här veckan kunde jag inte låta bli. Min scrapvän Åsa är ju en av inspiratörerna och så klart blev jag inspirerad :)

Cue word den här veckan är "Coffee" och så här blev mitt bidrag:


Jag ber om ursäkt för uselt foto. 
Det är så grått och mörkt ute så jag var tvungen att fuska med lampa och då blir det inte så bra :(

Hoppa över till CASology du med, än finns det tid kvar.

Tack för att du kikade in hos mig!

Kram Carina

tisdag 18 oktober 2016

Veckans skiss #126

Hej

Idag är det jag som har ritat veckans skiss. Det var ett tag sedan så jag hade nästan glömt bort vad jag hade för tankar om den. Gillar dock mycket papper även om det är där jag har största problemen i mitt pysslande, att välja papper. Önskar ibland att någon gjorde det åt mig. Känner du dig manad så hör av dig :)

Så här har jag iaf tolkat min egen skiss.


Jag har följt skissen ganska väl förutom att jag flyttade på journalingen och så tog jag lite hjärtan istället för blommor.

Fotot är taget på trappan på nya scenen på Brotorget i Bollnäs. Vi hade precis ätit födelsedagsmiddag på O´Learys och Nina vill gå upp och kika.


söndag 16 oktober 2016

Julkort

Hej

Idag bjuder jag på ett julkort helt i vitt. Ja förutom lite Diamond Stickles som jag har duttat med på klockorna. Klockorna är en dies jag köpte förra veckan av en kompis tillsammans med diesen som jag använt till pappret under. Jag har planer på att göra små julkort i storleken 4" x 4" (ca 10 x 10 cm) i år. Dels för att de blir lite gulliga och att det inte behövs så många olika saker för att de ändå ska se arbetade ut. Men dessutom får man ut hela 4 st dubbla kort av ett 12" x 12" papper, bra va?
Här är då kortet


Tyvärr inget bra foto (skyller på mörkret) och det glittrar mycket finare i verkligheten.

Tack för att du kikade in och ha en bra söndag!

Kram Carina

tisdag 11 oktober 2016

Veckans skiss #125

Hej

Ny vecka ny skiss! Anna KW har ritat åt oss den här veckan. En härlig skiss som är mycket användbar. Jag har gjort en LO som jag nästan alltid gör.


Vi var i stugan i helgen och innan vi åkte så packade jag ner lite foton och papper mm. Eftersom jag inte hade gjort någon tolkning till den här veckan ännu så ville jag ändå ha möjligheten om jag fick tid och lust. 

På lördag eftermiddag spred jag ut mina saker över köksbordet och fick till den här layouten. En väska full med saker men ingen penna! Jag hade dock med ett par distressdynor, penslar fanns det i stugan, så jag fick till lite doodling runt pappret och även en liten text. Man tager som man haver... heter det ju :)

Tack för att du besökte mig! 
Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!

Kram Carina

måndag 10 oktober 2016

Veckans skiss # 124

Hej

I helgen har vi varit i stugan. O hade lite ärenden samt att plogpinnar skulle sättas ut inför vintern. Jag hade med mig en väska med scrapsaker och gjorde en LO till nästa veckans skiss. 

Men i dag visar jag den här tolkningen av skiss #124 som Malin har gjort. Är du sugen på att göra en egen tolkning så har du till midnatt på dig. Häng på vettja! :)


Ett foto på två förväntansfulla tjejer när vi var till Freluga Trädgårdsscen för att lyssna på 
Miriam Bryant nu i augusti.

Tack för titten!

Kram Carina

måndag 3 oktober 2016

Födelsedagskort

Hej

Nu upptäcker jag att jag har glömt att blogga veckans skiss igen! Det känns som att det är lite fullt upp med VS bloggen :) Men det är ju bara roligt.

Det är i alla fall Anna Uhras som har gjort skissen och lite snabbt fick jag ihop en tolkning av den när jag gjorde kortet till Nina som fyllde 9 år förra söndagen. 

Så här blev det.


Det finns fortfarande till om du känner dig sugen på att göra en egen tolkning. Skissen och de andras tolkningar hittar du här.

Tack för att du kikade in!

Kram Carina