onsdag 24 februari 2016

Veckans skiss #97

Hej

I går var det tisdag och det bjöds på en skiss av Ciza hos oss på Veckans skiss. En rolig och annorlunda skiss som jag har tolkat så här


Ett till foto från 1971 fick pryda min LO denna vecka. Den här gången är det jag tillsammans med storebror, pappa och hunden Pluto,

Besök nu VS bloggen så får ni se alla tolkningar och läsa våra tankar om våra alster.

Tack för att du tittade in!

Kram Carina

onsdag 17 februari 2016

Det var en gång...

Hej
If you don´t use swedish, please use the translate tool at the top of te rihgt column

Återigen är det dags för en härlig skiss hos oss på Veckans skiss. Det är Åsa som har ritat skissen denna vecka och jag gillar att den lämnar mycket utrymme för egen tolkning. Men jag är ju min vana trogen och följer den nästan exakt :-) Gå in här så får du se skissen och hela teamets tolkningar.


Förra söndagen var jag hos mina föräldrar och gick igenom lite gamla foton. Jag hittade bl.a. detta på mig, en gång för länge, länge, sen! Det är tagit sommaren 1971. Tror inte att jag gick ännu då jag fyller år i oktober, så jag har nog bara bekvämt tagit stöd av blomlådan för en snygg pose.

Jätteroligt med gamla foton som jag har inspirerats av både Åsa och Anna att leta fram och börja använda, tack för det kära ni!

Tack för att du tittade in hos mig och hoppas du fått inspiration till en egen tolkning av skissen.

Kram Carina

onsdag 10 februari 2016

70 års kort

Hej
I går var det tisdag och då visades en ny skiss inne hos oss på Veckans skiss. 
#95 har Maria ritat och jag tänkte genast på lapptäcke när jag såg skissen. Eftersom svärmor fyllde 70 i fredags så var det ju henne jag hade i tankarna. Hennes hobby är sömnad så vad passade bättre än att göra ett kort med lite sydetaljer.

Så här blev det


Kortet är ett stafflikort men tyvärr har jag inte fått till några bra foton på insidan. 
Eventuell visar jag det vid något annat tillfälle. Kanske när det blir sommar och det funkar att fota i bra ljus när man vill liksom...

Tack för att du kikade in hos mig. Gå också in till VS och kika på alla fina tolkningar av Marias skiss.

Kram Carina

tisdag 2 februari 2016

Veckans skiss #94

Hej

Tisdag och som vanligt bjuder Veckans skiss på en härlig skiss för alla skiss älskare. Ha ha, många "skiss" blir det i det här inlägget :-)

Veckans skiss #94 har Christel ritat. Det är ganska clean och det är även så jag har tolkat den. Insåg när jag var klar att jag faktiskt inte har använt några fler papper än bakgrunden. Ovanligt. Färgsplasharna är gjorda med Brusho, mina nya färgvänner.


Nyårsaftonen firade vi i våra vänners stuga. Fem vuxna, fyra barn och tre hundar. Kan det bli bättre? Två hundar (den ena våran) bjöd upp till dans och jag var bara tvungen att föreviga dem.

Nu hoppas jag att du kikar in hos oss på Veckans skiss och ser vad vi i teamet har hittat på med Christels skiss.

Tack för att du kikade in hos mig!

Kram Carina